16:00

Ytterby IS (B)

Referat: Älvängens IK - Ytterby IS (B)

Årets näst sista division 3 match, hemmamöte på konstgräset mot Ytterby IS B.
Matchen inleds jämnt och bortalaget har mest boll inledningsvis, men det var ÄIK som skapade de heta chanserna.
Inte ofta vi skapar så många klara målchanser, men vi går till halvtidsvila med enbart 3-1 vilket var klart i underkant.
Medvinden i första halvlek, byttes nu mot motvind och nu ändras matchbilden totalt. I andra halvlek är det inte bra och vi stoppas gång på gång i uppspelen. Ju längre halvleken går, desto värre blev det. Det kom inte som någon stor överraskning när både 3-2 och 3-3 kom sista kvarten. Givetvis oerhört tråkigt att tappa ett sånt övertag som det var i första halvlek, men idag räckte vi inte till sett över 90 minuter.

ÄIK dam-Ytterby IS B 3-3 (3-1)
Mål: Anna Siverbo 2, Vilma Winberg 1